Цени - Nxt web studio

ОНЛАЙН ЦЕЛИ-ГЕНЕРАТОР BETA

Вярвам, че всеки иска да има успех чрез сайта си - да му води нови клиенти, носи авторитет и пари.

Цената зависи от това какво искате да постигнете чрез сайта и какви цели имате. Изоплзвайте този онлайн цели-генератор, който ще ви помогне да решите от какъв сайт имате нужда и колко ще ви струва той, за да може лесно да достигнете до вашите клиенти.

(този сайт не представлява оферта а има за цел да ви помогне в сформирането на цена)

 

да запознавам потребителите с някаква информация за мен, за фирмата или с това което правяда превърщам потребителите му в нови клиентида продавам стоки чрез онлайн магазин

Следващ


ЩЕ ПОКАЗВАМ ПРОЕКТИ ПО КОИТО СЪМ РАБОТИЛ ИЛИ ПРЕДСТАВЯМ УСЛУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАМ.ЩЕ ПИША СТАТИИ, СЪВЕТИ, УРОЦИ НОВИНИ ИЛИ ДРУГА ИНФОРМАЦИЯПОТРЕБИТЕЛИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ, ИЗПРАЩАТ ДАННИ ИЛИ ПРАВЯТ РЕЗЕРВАЦИИ.САЙТА ЩЕ СЪДЪРЖА ОБЯВИ, КАТАЛОГ НА ИМОТИ, ПРОДУКТИ ИЛИ КАТАЛОГ ЗА УСЛУГИ.САЙТА ИМА СЛОЖЕН И РАЗЛИЧЕН НАЧИН НА РАБОТА, КОЙТО ЩЕ ОБСЪДИМ.НИЩО ОТ ИЗБРОЕНИТЕ.
Следващ

разпознаваемо лого, което носи посланиетекст, който представя маркаталого, което ще изпратяНямам нужда от лого на този етап.
Следващ

потребителите да свързват дизайна на сайта с логото, както и с всички бъдещи дизайн материали.Не, няма нужда потребителите да свързват логото и сайта един с друг.
Следващ

инфомацията да е подредена по възможно най-интуитивният начининфомацията да е подредена чрез проучванията към други фирми с оглед осъществяване на целите миискам да подредите съдрържанието и информацията както кажа аз.
Следващ

ще ви изпратя списък с ключови думи и ще оптимизираме съдържанието спрямо тях.ще ви дам примерни ключови думи, но искам вие да изберете възможно най-подходящите за мен.Не, нямам идея, очаквам предложения.
Следващ


да направите анализ и определите кои са идеалните клиенти за моя бизнесда, използвате тези хора, които ви кажаНе, това няма значение за мен в момента.
Следващ

Сайт с уникален дизайн, който да е изработен и приспособен за продажба на моите услуги и продукти.Дизайн по готов шаблон, закупен от сайтове за готови шаблони.Аз изготвих дизайна на програма като Photoshop, Sketch или Illustrator и искам да се програмира.
Следващ

Да имам мобилна версияНе, не искам мобилна версия.
Следващ

Да имам версия за таблет и малък лаптопНе, не искам версия за таблет и малък лаптоп.
Следващ

1 език (основен)2 езика (основен + 1)3 езика(основен + 2)3+ езика

Следващ


го имам готов, написан на компютър и ще ви го изпратянямам написан, ще ви дам някакви напътствия, но искам вие да го измислите.нямам все още, но работя по него и ще ви го изпратя като е готов.

Следващ


да избера сам и да ви изпратяда избрете подходящи безплатни снимкида закупите подходящи от сайтове за сток фотографии.да заснемете, чрез подходяща фотосесия.
Следващ


анимации, които да привличат внимание.Не, нямам нужда от анимация.
Следващ

ще използваме видео представяне, което ще изпратяискам да заснемем оригинално видео представянеще разчитам на снимки и текст.
Следващ

ще използвам популярни социални мрежи, които съм чувалможе да ми дадете съвети и информация как мога да се възползвам максимално от социалните мрежи и търсачки.Не, нямам нужда да популяризирам сайта на този етап.
Следващ

Пиша статии и информация в блога.да напишете СЕО статии за да ми помогне да изляза напред в google.Не, нямам такива планове в момента.
Следващ


бих искал да ми направите профил в google бизнесНе, нямам нужда от профил в google бизнес.
Следващ

на сървърите/хостинга и против хакерски атакиза постояннен update на последната версия на плъгините и административният панел на сайта.за поддръжка на Facebook страница.за поддръжка на Блог страница.за поддръжка за актуализация на текстове/снимки.Не, нямам нужда от поддръжка засега.
Следващ


ще предприема действия за внедряването на правила съгласно закона за защита на личните данни (GDPR) който излезе на 25.05.2018гискам да ми разесните как стоят нещата със закона за лични данни.Не, няма да събирам никаква информация на този етап.
Следващ


Google analyticsFacebook PixelДруга
Следващ

да тествам и да пробвам сам/сама, докато се науча.да ми представите как работи адмиснистративната част чрез видео урок.
Следващ

ще ги тествам сам/сама на всички устройства, които познавам.бих искал/искала тест само на всички популярни браузъри за декстоп компютри и лаптопи.бих искал/искала тест само на всички популярни браузъри за мобилни устройства.бих искал/искала пълен тест за всички устройства, които са необходими.
Следващ

ВизиткаФлаерБрошуриПрезентацияВъншна рекламаДругоНищо от изброените
Следващ

Пет работни седмициЧетири работни седмициТри работни седмициДве работни седмициЕдна работни седмици
СледващИскате да поговорим?

Попълнете вашето име и email и натиснете бутон изпрати. Аз ще получа данните от генератора и ще предложа оптимален и най-полезен вариант за изработка на вашият сайт.