Holograma - Nxt web studio
Branding
Holograma

Holograma

Иновативна 3D холограмната технология позволява да се прожектират качествени 3D образи, с главозамайващ холограмен ефект, създаден да ангажира и задържа аудиторията, да увеличава продажбите и разпознаваемостта на Вашия бранд.

Решение

Дизайна на сайта, ще има за цел да предизвикват чувство на доверие, професионализъм и да провокира посетителите да разберат повече информация относно компанията и нейната дейност.

Цели на работа:

1. запознаване на потребителите с компанията
2. предоставяне на информация за услугите и продуктите на компанията
3. предоставяне на информация за контакт за директна комуникация
4. предоставяне на доказателство за ефективността на компанията

Процес на изготвяне
► Стъпка 1

Ресърч и анализ на сайтовете на конкурентни и сходни фирми в таргетирани държави. Запознаване с най-използваните процеси и действия за привличане на нови клиенти. Анализиране на действията на бъдещи клиенти, както и тяхното евентуално поведение.

► Стъпка 2

Изграждане на концепция за разпределяне на съдържанието на база инфромацията събрана от анализа в стъпка 1.

За да се визуализира разпределението на съдържанието се изработва wireframe , който представлява нещо като карта на съдържанието, с чиято помощ ще се изгради web design-а на по-късен етап.

 

► Стъпка 3

Изграждане на user interface дизайн на сайта с Photoshop чрез създаденият wireframe, който се използва като карта за разпределението на съдържанието, като се стремим да изградим визуалните компоненти да напомнят за самото лого и така да се създаде разпознаваема фирмена идентичност.

► Стъпка 4

Front-End Програмиране на визуалната част на сайта, на всички анимации и визуални компоненти. Програмирането се извършва ръчно на програмни езици HTML / CSS(sass) / JavaScript(jQuery)

► Стъпка 5

Back-end Програмиране на системата за управление на съдържанието на програмен език PHP.

Системата за управление на съдържанието е базинара на WordPress, но всеки сайт се създава индивидуално за да бъде максимален лесно използването му и изчистен от непотребни функционалности.

WordPress e безплатно система за управление и има много безплатни теми и плъгини, но при програмирането на вашият проект се използва само базовота управляваща функция и сайта се надгражда за да удовлетворява вашите нужди и желания. Дори визуално администрацията на всеки един проект е максимално опростена за лесно използване и разбиране от всички потребители.

► Стъпка 6

Тестване:

Фаза 1: Тестване на сайта на всички последни версии на най-използваните браузъри за Персонален компютър и лаптоп (Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Edge, Yandex browser)

Фаза 2: Тестване на сайта на всички последни версии на Андроид, iOS и Windows операционни системи за таблети.

Фаза 3: Тестване на сайта на всички последни версии на Андроид, iOS и Windows операционни системи за смартфони.

► Стъпка 7

Представяне:

Сайта се представя на собственика си и се качва на сървър за да може да се отваря със собствен домейн. По желание се изготвя и видео обяснение за работата със системата за управление на съдържанието.

Сайт URL адрес

Сайта можете да видите на адрес: http://holograma.bg

ИМАТЕ НУЖДА ОТ
ПРОФЕСИОНАЛЕН
СЪВЕТ?