Урок 3 - Инсталиране на фотошоп - Nxt web studio

Урок 3 Инсталиране на фотошоп

, от Иво Янчев

В този пост ще ви покажа стъпка по стъпкa инсталиране на фотошоп. Ще научите как да инсталирате тестовата версия на Photoshop CC 2018. Преди да започнем с инсталиране на фотошоп бих ви посъветвал да използвате последна версия на браузър Google Chrome или Mozilla Firefox. Това би ви спестило време и главоболие, ако използвате по стари версии или други браузъри. Ако не искате да ползвате някой от тези два браузъра горещо ви препоръчвам поне да използвате последна версия на вашият предпочитан браузър. Лично аз предпочитам Google Chrome и ще работя с него по време на всички мои проекти и видеа.

Инсталиране на фотошоп

Отваряме Chrome или браузъра, с който работите и навигираме до страницата Аdobe. Ако имате акаунт може да го използвате. Aко нямате може да влезете и с вашия Facebook или Google акаунт. Може да си създадете нов акаунт и да получите Adobe ID. За целта трябва да попълните формата за регистрация. Обърнете внимание на паролата, тя трябва да отговаря на всички изисквания, тъй като няма да бъде валидирана.

инсталиране на фотошоп

След като се регистрирате ще получите e-mail за потвърждение на вашия акаунт. За да изтеглите Photoshop изберете от падащото меню “Преглед на всички продукти”

инсталиране на фотошоп

Но на нас ни трябва Photoshop, кликваме на > Изтегляне на пробна версия

инсталиране на фотошоп

След това избирате път, къде да бъде свалена програмата на вашият компютър и започва инсталиране на фотошоп.

 

Ще ви излезе прозорец изискващ да влезете в своя  Adobe ID акаунт. След това трябва да изберете ниво – начално, средно или за напреднали. Изберете от падащите менюта останалите критерии, които отговарят на вашата идентичност и нужди. След като го направите ще Ви излезе прозорец даващ ви информация за Creative Cloud , най – долу натискате синия бутон> Start instaling за инсталиране на фотошоп.  

Имйте предвид, че инсталиране на фотошоп може да се бави, защото е необходимо да се изтегли целата програма през интенет. Когато е готово инсталиране на фотошоп, програмата автоматично ще стартира на вашият компютър.

инсталиране на фотошоп


За инсталиране на фотошоп тестова версия има гратисен  период от седем дни. След това е необходимо да заплатите, за да използвате Photoshop или избраната от Вас програма. Тук можете да разгледате абсолютно всички продукти и програми предлагани от Adobe. 

 

инсталиране на фотошоп

В следващият урок ще ви запозная с работната среда във Photoshop. Ако имате желание и искате да се научите да работите с Photoshop можете да се абонирате за канала ми. Така ще получавате известие за всеки мой нов урок. Ще се стремя да обяснявам по най-разбираем и достъпен начин, за да можете да усвоите всичко. Имам огромен ентусиазъм и желание да подкрепям и помагам на всички, които вярват в себе си да постигнат своите мечти. Ще се радвам да Ви помогна да научите Photoshop и да ви придам от моят ентусиазъм и познания. Ако искате да ми помогнете да достигна до повече хора може да споделите тази статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *